Omnitekst
The Translation Engineers
HomeKlantenTalenTarievenContactGastenboek
Home

 

Omnitekst biedt al meer dan 12 jaar vertaaldiensten van hoog niveau en is gespecialiseerd in softwarelokalisatie en technische vertalingen.

Ons team bestaat uit engineers met gevoel voor taal en taalkundigen met passie voor techniek. Inhoudelijke kennis van de branches waarvoor wij werken en de daarin gebruikte terminologie, gecombineerd met persoonlijke betrokkenheid maakt Omnitekst tot een gewaardeerd vertaalbureau voor tal van toonaangevende bedrijven. 

Op het gebied van softwarelokalisatie - onder meer voor de CAE-, CAD- en ERP-branche - hebben wij talrijke omvangrijke softwarepakketten vertaald incl. gebruikersinterface, online Help, handboeken, trainingsdocumentatie en marketingmateriaal.

Teksten zijn voor Omnitekst nooit te technisch. Van productcatalogi voor de industriële automatisering tot aan theoretische beschouwingen over overspanningsbeveiliging, wij zorgen voor de perfecte vertaling.

Omnitekst maakt gebruik van geavanceerde vertaalsoftware waarmee onze vertalingen in een zogeheten Translation Memory worden opgeslagen. Eenmaal vertaalde teksten hoeven nooit meer opnieuw te worden vertaald. Dat levert bij updates van bijv. software of catalogi niet alleen een aanzienlijk kostenvoordeel op, maar komt ook de consistentie in terminologie ten goede.

 

 

 

 

HomeKlantenTalenTarievenContactGastenboek